Un târgujian închide o alee dintre două blocuri. Primăria transmite că are dreptul

Probleme pe o alee dintre două blocuri de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, după începerea unor lucrări de închidere a căii de acces. La mijloc sunt litigii  mai vechi, însă pare că aleea tuturor este de fapt doar pentru o persoană… 

Un târgujian a postat fotografii sugestive de pe strada Brândușei. Aleea cu pricina ar fi proprietate privată, susține într-un comentariu un ngajt al primăriei. 

”Din seria ”România lucrului bine făcut ": ...aleea pietonală dintre bl. 5 și bl .6 de pe strada  Brândușei cu ieșire în Bulevardul Ecaterina Teodoroiu se închide de către proprietar! Mă întreb ce face Primăria Tg Jiu?  Dar nu mai știu sigur, Tg Jiu-ul este oraș sau comună, că nu mi se alege la cine să mă adresez!”, a scris târgujianul, supărat. 


I s-a răspuns într-un comentariu că acea este proprietate privată și că locuitorii din zonă nu pot fi ajutați de primărie. 

”Este proprietate privata terenul respectiv. A fost retrocedat cu ani în urmă. A fost o perioada lunga cu legislație precara. Nici nu se știe daca la vremea respectiva bucata aceea de teren figura in documente ca drum de acces. Pana la urma ce decide instanța asa rămane”, a răspuns un angajat al primăriei. 

Cum a obținut un târgujian o alee, spațiu public, drept proprietate privată, nu se știe…

Galerie foto




Vizualizări: 11,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: