Tren deraiat la Turceni

Un tren de marfă a deraiat în zona orașului Turceni, din județul Gorj. Din acest motiv a fost afectată și circulația altor trenuri. La ora actuală, două trenuri de călători sunt blocate. 

Trenul care a deraiat aparține unui operator privat de transport feroviar de marfă, Constantin Rail Logistic.

CFR caută soluții pentru oamenii care așteaptă în trenuri.

„În prezent, este afectată circulația a două trenuri de călători, (RE 2857 și RE 9927), care staţionează temporar în staționează în stația Filiași.

Călătorii trenului RE 2857 vor fi transportați cu mijloace auto pe distanța Filiași – Turceni – Târgu Jiu, iar trenul RE 9927 și următoarele trenuri de călători vor circula deviat pe relația Filiași – Cărbunești – Târgu Jiu. A fost îndrumată macaraua de mare tonaj (125 tf) din stația CF Craiova, în vederea ridicării și repunerii pe șină a locomotivei deraiate.

Accidentul feroviar va fi investigat de către o comisie AGIFER, care va stabili cauzele deraierii. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că se vor lua toate măsurile necesare pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă”, a transmis CFR.

Foto: Arhivă

Știre în curs de actualizare!

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: