Tragedie: un băiat de 15 ani s-a electrocutat!

Tragedie în municipiul Târgu Jiu! Un băiat, în vârstă de 15 ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat. El s-a urcat pe un tren cu scopul de a-și face câteva fotografii, iar în momentul acela s-a electrocutat. Totul s-a întâmplat sub privirile prietenei sale.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de salvare, care l-a transportat pe copil la spital. Medicii gorjeni l-au stabilizat, iar mai apoi au decis să îl transfere la un spital de specialitate, din București.

Victima avea arsuri grave pe tot corpul.

„În aceasta seară, in jurul orei 19:00, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, un copil in vârstă de 15 ani cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta și politraumatism prin cădere de la înălțime. Era conștient când a fost adus. Din ce am aflat, s-a urcat pe un vagon și s-a electrocutat. A fost stabilizat in UPU și transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, secția Chirurgie plastică”, a decalarat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Știre în curs de actualizare!

Vizualizări: 5,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: