Trafic îngreunat la Câmpu Mare

Un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj, la Câmpu Mare. Carosabilul umed a pus probleme astăzi șoferilor, având loc în județ mai multe evenimente rutiere.

Din primele informații, nu au fost victime, doar pagube materiale. Și pe Defileul Jiului a fost un eveniment rutier astăzi, tot fără victime.

În condiţiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri le recomandă șoferilor să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o asigurare temeinică.

Folosiţi corespunzător atât sistemul de iluminare-semnalizare cât şi cel de climatizare şi dezaburire, pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic.

Reamintim că legislaţia rutieră prevede obligativitatea folosirii luminilor de întâlnire, în afara localităţilor şi în timpul zilei. Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

Vizualizări: 1,522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: