Târgu Jiu: De ce "au intrat la apă" prețurile caselor din zona Slobozia

Groapa de gunoi a determinat mulți târgujieni să-și pună casele la vânzare. Este vorba despre cei care stau, în special, în zona Slobozia unde încă se simte mirosul puternic de la groapa de gunoi. Dar prețurile au scăzut mult tocmai din acest motiv. 

Mulți târgujieni care locuiesc în zonă se plâng, în continuare, că nu s-a rezolvat problema mirosului îngrozitor care vine de la groapa de gunoi. Unii au reușit să-și vândă casele și să se mute. Alții încearcă asta, dar în zadar. Au mai lăsat din preț, dar tot nu reușesc să vândă tocmai pentru că nimeni nu-și mai permite să investească o avere ca să nu poată respira în zonă. Â

În special, dimineața și seara, mirosul deranjant se simte chiar până aproape de Piața Centrală și chiar până în Bălești.

“Prețurile au scăzut simțitor datorită faptului că acea groapă de gunoi pute. Eu trec de cel puțin două ori pe săptămână prin acea zonă și îți pute nasul. Nu trebuie decât să ai puțină decență și să vezi că acolo miroase. Cred că acel miros e generat de lipsa acelor filtre pentru stația de tratare a levigatului și sunt extrem de scumpe. E îngrozitor mirosul, e inuman. Acea groapă de gunoi trebuie mutată”, a spus fostul prefect Corneliu Răducan Morega.

Vizualizări: 3,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: