Moș Nicolae a ajuns la copiii dintr-o comună din Gorj

A fost bucurie mare în rândul copiilor din comuna Câlnic. Deși ordonanța austerității a interzis cadourile pentru copii, autoritățile din comună au găsit soluții să aducă zâmbetul pe față copiilor.

"Ca în fiecare an de Sfântul Nicolae, am avut imensa bucurie să fiu din nou în mijlocul copiilor. Această bucurie s-a datorat faptului că Moș Nicolae a venit cu cadouri pentru toți elevii și preșcolarii care frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am simțit o bucurie fără margini văzând sclipirea din ochii copiilor, acea sclipire pe care un copil o are doar atunci când este fericit. A fost un privilegiu pentru mine să vă întâlnesc îngerașii și să le înmânez cadoul de la Moș Nicolae, dragii mei câlniceni. Așa cum am spus de fiecare dată, aveți copii frumoși, cuminți și deștepți, copii de care avem toate motivele să fim mândri", a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Anul acesta, Moș Nicolae a lăsat pachetele de cadouri la ADER-Asociația pentru Democrație, Educație Respect, iar astăzi au fost împărțit 185 de pachete cu dulciuri și fructe, copiilor din cadrul grădinițelor și școlilor din localitate.

"Pentru a aduce zâmbetul pe chipul copiilor, voluntarii ADER s-au bucurat de sprijinul Primăria Comunei Câlnic și al domnului primar Dumitru Vulpe. 

Acțiunea face parte din activitățile derulate de ADER-Asociația pentru Democrație, Educație, Respect în luna decembrie în cadrul programului Dăruiește pentru viitor. Mulțumim sponsorilor și tuturor celor care vor fi alături de noi pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor noștri", anunță reprezentanții asociației.

Galerie foto




Vizualizări: 1,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: