Tânăr polițist, diagnosticat cu o boală gravă. Are nevoie de ajutor!

Un polițist din județul Gorj are nevoie de ajutor! Acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar tratamentul este unul extrem de costisitor. Colegii săi au făcut apel către toți cei care pot, să-l sprijine financiar.

Tânărul polițist se numește Ionuț Golop și lucrează în cadrul Biroului Rutier al IPJ Gorj. Colegii săi au lansat o campanie de strângere, de fonduri pentru a-l ajuta să facă față cheltuielilor mari pe care le presupune tratamentul medical.

"Bună ziua, dragi colegi! Fac un apel la dumneavoastră în numele colegului nostru în vârstă de 32ani, de la Poliția Mun. Târgu Jiu- Biroul Rutier, IPJ Gorj, GOLOP IONUT CLAUDIU, promoție Câmpina 2013, care în urmă cu circa 2 luni a fost diagnosticat cu o boală gravă, în prezent acesta aflându-se internat în unitate medicală din București! Din păcate tratamentul la care este supus este unul foarte costisitor ! Prin aceasta postare, vă rog să putem să îl ajutăm financiar cu suma dorită de dumneavoastră pentru a-i fi alături! Dumnezeu să aibă grijă de colegul nostru! Orice sumă de bani este binevenită în contul afișat mai jos! Vă multumesc!

Titular: IONUT GOLOP

IBAN: RO37RZBR0000060015819166

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU”, este mesajul transmis de colegii lui Ionuț Golop.

Vizualizări: 2,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: