Sucul de legume care elimină grăsimea de pe organe 

Sucul care elimină „grăsimea ascunsă” sau grăsimea viscerală, așa cum se mai numește, este ușor de preparat acasă. Este vorba de acel tip de grăsime care este stocată în spatele mușchilor abdominali și nu poate fi văzută.

Grăsimea nevăzută înconjoară, de obicei, stomacul, ficatul, intestinele, dar și alte organe. Acest suc se prepară rapid și din ingrediente simple, iar nutriționiștii îl recomandă pentru proprietățile pe care le are asupra organismului, cu efecte pozitive pentru sănătate.

Elementul principal al sucului este coriandrul, un ingredient care are în compoziția sa magneziu, calciu, mangan și fier, elemente care fac din această licoare una perfectă pentru începerea zilei. 

Sucul de culoare verde combate balonarea și gazele, fiind de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus. 

Sucul de coriandru este popular pentru eliminarea rapidă a kilogramelor. Acesta acționează prin creșterea metabolismului, arzând astfel mai multe calorii la o frecvență mai rapidă.

S-ar putea să nu vă placă gustul său, dar amestecarea cu suc de lămâie îmbunătățește aroma și oferă un efect mai bun, susțin nutriționiștii.

Sucul de coriandru se prepară din puține ingrediente, majoritatea găsindu-se în fiecare gospodărie. Băutura conține 250 ml de apă, un sfert de cană de frunze de coriandru proaspăt și un sfert de cană de pătrunjel. Se mai poate adăuga ananas, lămâie sau grapefruit.

Se spală bine frunzele de pătrunjel și de coriandru, iar apoi se pun într-un vas pentru a fi mărunțite. Atunci când s-au transformat în pastă se amestecă toate ingredientele, până ce devin o băutură cremoasă apoi se pune și apa.

Băutura poate îmbunătăți digestia, poate întări oasele și preveni afecțiunile cardiovasculare. În plus,  sucul de coriandru previne problemele pielii și are proprietăți antidiabet.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: