Spital din Gorj, pregătit pentru valul 4 al pandemiei

Se fac pregătiri la Spitalul Orășenesc din Târgu-Cărbunești pentru valul 4 al pandemiei de coronavirus. Unitatea spitalicească este suport Covid, dar de câteva luni lucrurile au intrat în normal aici. Nu pentru mult timp. În prezent la Târgu-Cărbunești nu este internat nici un pacient diagnosticat cu coronavirus.

Măsuri radicale vor fi luate la Spitalul din Târgu-Cărbunești în momentul în care aici vor fi aduși primii pacienți diagnosticați Covid-19, moment în care toți bolnavii existenți în spital vor fi externați.

Primele informații primite de conducerea unității spitalicești, legate de valul 4 al pandemiei, ar fi că virusul va afecta copiii și adolescenții.

”Spitalul din Târgu-Cărbunești este suport Covid-19 și noi deja am început să pregătim unitatea spitalicească pentru valul patru al pandemiei. Pregătirile oficiale, dar și măsurile radicale, vor fi odată cu primirea primilor pacienți care ne vor fi redirecționați. Când o să avem primele cazuri aici o să externăm toți pacienți, sistăm activitatea la policlinică și o să ne ocupăm doar de bolnavi Covid. Semnalele ar fi că nou virus va afecta copiii și adolescenții, mai puțin adulții, de aceea am pus accent pe secția de pediatrie”, a declarat Constantin Târziu, managerul spitalului din Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: