Spectacol caritabil la Rovinari

 Inițiativă lăudabilă a copiilor din orașul Rovinari care vor organiza un eveniment caritabil, săptămâna viitoare. "Dar din dar se face Rai" e numele spectacolului pregătit de autorități, voluntari și de liceul din oraș.

Alături de bunicii din oraș, elevii vor face prăjituri pe care le vor vinde pentru o cauză nobilă. La fel, și ornamente hand-made pentru Crăciun.

„Cum să nu fii fericit și să încurajezi liceeni noștri dragi Liceul "Gheorghe Tătărescu" Rovinari atunci când ei vor să bucătărească prajituri alături de Bunicii comunității - Rovinari  ,să facă un concurs de mi-s ( dansatoare, cântăreața, actriță, etc.) totul pentru a susține câțiva colegi ai lor care trec printr-o perioadă mai grea. Știu că va fi totul foarte reușit pentru că se pune atâta suflet în ceea ce vor să facă. Se vor vinde prăjituri și tot ceea ce au făcut cu mânuțele lor (ornamente pentru a împodobi casa și masa de Crăciun) totul pentru că le pasă și aud durerea celuilalt. Suntem alături de voi dragilor și vă susținem în a face bine”, e mesajul Cristinei Lia, de la Asociația Glasul Sufletului din Rovinari.

Galerie foto


Vizualizări: 3,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: