Selecția directorilor CE Oltenia ajunge în instanță

Daniel Burlan, fostul director al CE Oltenia, și Constantin Popescu, membru în actualul Directorat al companiei, au deschis câte două acțiuni în instanță, una pentru oprirea procesului de recrutare a conducerii companiei și a doua prin care contestă eliminarea din procesul de selecție.

Burlan are termen în proces pe 28 februarie, iar Popescu pe 7 martie. 

ARC Consulting SRL este firma de recrutare angajată de CE Oltenia să găsească cinci directori pentru formarea Directoratului companiei. Au fost depuse peste 30 de dosare, dar au fost aleși doar trei: Dan Iulius Plaveti, Constantin Bălășoiu și Cosmin Trufelea, actuali directori.

Daniel Burlan, fost președinte al Directoratului, a dat în judecată CE Oltenia, dar și ARC Consulting SRL. El a fost eliminat din concurs cu argumentul că a fost revocat din funcție, după accidentul de la Jilț, și că nu mai poate ocupa funcții în companie. Burlan declara public că aceasta este o informație falsă și cere instanței să constate acest lucru. De asemenea, cere oprirea procesului de selecție.

Procese similare a înregistrat și Constantin Popescu, actual director în CE Oltenia.

Selecția CE Oltenia este un eșec, fiind indicii că există un conflict de interese, deoarece contractul cu firma de recrutare este semnat de doi dintre directorii selectați.

  

Galerie foto



Vizualizări: 2,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: