Șeful Transloc: Ne-a prins 1 Mai nepregătiți

”Ne-a prins 1 Mai nepregătiți, dar ne repliem din mers”, scrie pe Facebook, ironic, directorul Transloc Mihai Paraschiv.

A fost o problemă instituțională, între primărie și compania subvenționată de municipalitate, Transloc, legat de asigurarea unor curse la Drăgoieni la sărbătorea câmpenească.

”Fiind ocupată cu dezvoltarea orașului, conducerea Primăriei ne-a solicitat inițial, în scris, să suplimentăm transportul de călători doar pentru mâine.
Astăzi, spre jumătatea zilei, când edilii și-au dat seama că, la fel ca în ultimii ani, se poate bloca circulația rutieră, și că nu există alternativă de transport pentru șoferii care doresc să servească și o bere lângă porția de mici, conducerea Primăriei a anunțat public că se suplimentează transportul, fără să aibă în prealabil certitudinea că noi, cei de la TRANSLOC, ne putem replia din mers”.

Paraschiv a explicat mai departe cum șoferii și-au lăsat familiile ca să ducă târgujeinii la mici.
”Primii cinci șoferi pe care i-am sunat azi, care erau liberi și cărora le-am cerut să plece de lângă familiile lor și să vină intempestiv la serviciu, au răspuns prezent!
E o satisfacție imensă, pentru mine, că în ciuda acestor probleme de comunicare cu conducerea Primăriei, am reușit să schimb mentalitatea angajaților de la TRANSLOC, și împreună formăm o echipă care pune, la modul real, interesele cetățeanului pe primul loc!”

Vizualizări: 1,913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: