Șef nou la PSD Târgu Jiu

Adrian Dăianu, directorul Edilitara, a fost numit președinte interimar la PSD Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut de social-democrați, printr-un comunicat de presă. Cristinel Rujan, fostul șef al organizației municipale a fost numit în funcția de coordonator zonal. Această nouă funcție este una de consolare. Rujan nu a fost capabil să găsească un candidat în partid și nici să se profileze el ca fiind unul. 

Numirea lui Adrian Dăianu este parte a înțelegerii dintre PSD și Marcel Romanescu, primarul anunțându-și candidatura din partea social-democraților la alegerile de la anul. În fapt, Dăianu a plecat primul la PSD.

Conform legii, adeziunea la un alt partid față de cel pentru care ai candidat înseamnă pierderea mandatului. La Gorj, transferurile sunt atât de fățiș încât falsificarea legii nu mai contează. 

PSD a mai anunțat că a dizolvat organizaţiile de la Prigoria, Bolboşi, Urdari şi Ioneşti. Asta după ce primarii de aici au anunțat că vor trece la PNL și vor candida pe listele liberalilor anul viitor.

Vizualizări: 3,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: