Se cunoaşte şi a doua echipă promovată în Liga 1

După FCU Craiova s-a aflat luni şi cea de-a doua echipă care a promovat în Liga 1 în acest sezon.Rapid a aflat că a promovat şi jucătorii au avut o explozie de bucurie după ce ASU Poli a încurcat-o pe CS Mioveni şi astfel, Rapid a promovat în Liga 1.

ASU Poli Timișoara a reușit să o încurce pe CS Mioveni, echipă care putea să o încurce pe Rapid în drumul spre Liga 1, iar fanii formației din Giulești au reacționat imediat când au aflat scorul final. ASU Poli Timișoara – CS Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a 2-a, iar faptul că timșorenii au produs surpriza pe teren propriu a ajuns și la urechile suporterilor Rapidului care se aflau la baza din Buftea. ProSport i-a surprins pe suporterii lui Rapid în timp ce scandau numele echipei ASU Poli Timișoara, imediat după ce partida cu CS Mioveni s-a încheiat la egalitate. Scorul înregistrat în Banat a calificat-o matematic pe Rapid în Liga 1 chiar înaintea duelului cu FC U Craiova.

Rapid București nu mai era obligată să obțină victoria cu FC U Craiova în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a 2-a, în meciul disputat luni seara, pe stadionul din Buftea, pentru a promova matematic în primul eșalon fotbalistic. Cele două rivale erau deja calificate matematic înaintea jocului de luni seara.

UPDATE: Rapid – FC U Craiova s-a jucat doar pentru a se stabili locul 1 în Liga 2. FCU Craiova s-a impus cu scorul de 3-1, după ce Bălan a reușit hattrick-ul, iar oltenii sunt campionii acestui sezon de Liga 2.

Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: