Se amână deschiderea ștrandului din Rovinari

Ștrandul din Rovinari, care trebuia să își deschidă porțile pe 10 iulie, va rămâne închis, momentan. Autoritățile locale au anunțat că lucrările de modernizare nu au fost finalizate conform planului, amânând astfel inaugurarea mult așteptată.

"Dragi rovinăreni, din păcate, trebuie să vă informăm că lucrările la ștrandul orașului nu vor fi finalizate la termenul anunțat inițial. Am întâmpinat câteva provocări neprevăzute care ne-au împiedicat să respectăm data inaugurării. Ne cerem scuze pentru această situație și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a finaliza proiectul cât mai curând posibil. Chiar dacă a trecut o mică părticică din această vară, ne va rămâne suficient timp să ne bucurăm. În plus, anvergura investiției și calitatea lucrărilor ne vor permite să beneficiem de ștrand mulți ani de aici înainte, încă de la primele semne de vară. Vă ținem la curent cu mersul lucrurilor și vă asigurăm că așteptarea a meritat. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!", a anunțat conducerea Primăriei Rovinari.

La sfârșitul lunii trecute, autoritățile locale din Rovinari au anunțat că ștrandul va fi deschis pe 10 iulie. În ciuda amânării inaugurării, locuitorii orașului și vizitatorii vor beneficia de tarife accesibile odată ce ștrandul va fi deschis.

Biletul de intrare va fi 10 lei. Copiii sub 14 ani nu platesc.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: