Reacția lui Weber după ce senatorul Iordache l-a filmat în Parlament

Social democrații gorjeni sunt supărați și condamnă gestul senatorului Ion Iordache, care zilele trecute l-a filmat pe deputatul Mihai Weber în Parlament, cerându-i o întâlnire pentru a discuta problemele din Gorj. 

PSD Gorj a transmis un comunicat de presă în care spune că Ion Iordache este "TikToker". 

Este relevantă declarația consemnată în dreptul deputatului Mihai Weber. Liderul PSD Gorj este mai curajos în scris decât in fața camerei telefonului.

”M-am trezit cu senatorul Iordache în Camera Deputaților că striga după mine, nici nu înțelegeam ce vrea mai exact, că nu știa să se exprime, apoi mi-am dat seama că mă și filmează. Era incoerent, se uitau șocați și ceilalți colegi parlamentari de la alte formațiuni politice, iar la un moment dat unul dintre aceștia i s-a și adresat domnului Iordache, dar partea asta am văzut că a fost tăiată la montaj. Înțeleg că i-a abordat și pe colegii mei, domnii Rujan și Manta”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Este evident că Iordache s-a decis să-și asume acest tip de comunicare și abordare a campaniei electorale, pe care o vedeam până acum la George Simion, Diana Șoșoacă, dar și la parlamentari USR, în primul lor mandat in Parlament. Este o idee bună, va atrage mai mulți votanți? Va pierde PNL din acest tip de campanie? Arată acest tip de abordare un mai mare interes pentru oameni? Rezolvă probleme?

Rămâne de văzut. 

Vizualizări: 3,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: