Răpus de coronavirus la 39 de ani. Nu avea alte boli

Alte șapte decese din cauza coronavirusului au fost raportate sâmbătă seară, bilanțul ajungând la 37, potrivit unei informări a Grupului de comunicare strategică. Este vorba de pacienți cu vârste între 39 și 67 de ani, din Arad, Constanța, Suceava, Hunedoara și Ialomița.

Trei decese au fost raportate în Ialomița. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID-19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute. De asemenea, doi bărbați de 60 și 77 de ani au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală.

Niciunul dintre cei decedați în Ialomița nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Un bărbat de 43 de ani a fost tranferat de la Spitalul Județean din Suceava la Spitalul de Arși din București unde a fost operat, dar a decedat pe 28 martie. 

O femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, este o altă victimă. Ea a fost internată în ATI Spitalul Județean Deva. Ea a murit pe 23 martie, însă confirmarea cu COVID 19 a venit cinci zile mai târziu, mai exact pe 28 martie.

Un alt pacient decedat este un bărbat de 65 de ani, din județul Arad, internat pe 22 martie la Spitalul Județean și tranferat trei zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. A decedat după alte trei zile.

Un bărbat de 67 ani, din județul Constanța, este o altă victimă raportată sâmbătă seară. El a fost internat din 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde a decedat trei zile mai târziu.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, unii pacienți decedați prezentau comorbidități constând în hipertensiune arterială, diabet sau boli cardiovasculare.

Vizualizări: 4,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: