Primarul Romanescu a blocat Pandurul pe Facebook. De ce!

Primarul Marcel Romanescu a blocat pagina ziarului Pandurul, după ce redacția a postat un comentariu la o postare de-a acestuia. Comentariul era de fapt un link cu un articol din Pandurul, legat de demiterea și apoi numirea în funcția de administrator public al orașului a lui Grigore Jianu, fostul secretar al primăriei. 


Seara târziu, Romanescu a scris o postare despre cum l-a numit pe Jianu administrator public și cât de mult îl respectă. ”Activitatea sa este apreciată atât de colegi, cât și în afara instituției, iar noi suntem norocoși ca putem beneficia de cunoștințele sale”, scrie Romanescu despre o persoană pe care o demisese înainte cu câteva zile. 


Evită să dea o explicație legat de demiterea din funcția de secretar și despre decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care Jianu este dovedit turnător al securității.

Jianu era secretar al primăriei, dar această decizie îl îndepărtează de post. Pe 22 septembrie, primarul a semnat o dispoziție prin care Jianu este dat afară din primărie, iar pe 25 septembrie a semnat o altă dispoziție prin care este numit administrator public.


Pentru că omisese aceste informații, Pandurul a postat un link cu articolul, dar acesta a fost șters după câteva minute, iar ziarul fost blocat și nu mai poate accesa pagina primarului.

Galerie foto



Vizualizări: 3,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: