Prețuri tot mai piperate la legume. Comerciant: Vin Sărbătorile Pascale, nu au câștigat românii milioane de euro la Loto!

Scumpirile alimentelor ating cote alarmante cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale! Prețurile piperate au stârnit revoltă și în rândul comercianților, nu numai în cel al cumpărătorilor de rând.

Dacă până acum eram obișnuiți să ne confruntăm cu prețuri foarte mari la produsele de origine animală, acum legumele par să devină un lux pentru cei cu venituri mai modeste.

Prețurile la roșii, ardei, castraveți sau ceapă sunt de-a dreptul exorbitante, iar asta îi supără și pe cei micii comercianți. 

"Măi, oameni "nebuni ",ce aveți?

Nu mai cunoașteți valoarea banului ?

Mă, suntem în România?

De ce vă bateți joc de noi cu asemenea prețuri la legume?

Ce aveți?

22 lei kg castraveți cornichon, 19 -20 lei kg de ardei kapia, 

21-25 lei kg roșii cherry. Prețurile sunt triple față de altă perioadă a anului.

Vin Sărbătorile Pascale, nu au câștigat românii milioane de euro la Loto! 

Să vă fie rușine că ne călcați în picioare fără a vă gândi că și noi suntem oameni tot ca voi!", este mesajul plin de revoltă al Anei Barb, cunoscută în municipiul Târgu Jiu pentru platourile festive pe care le realizează. 

Din păcate, prețurile vor continua să crească și în zilele următoare. De exemplu, un kilogram de cartofi putea fi cumpărat ieri cu 2,5 lei, iar astăzi costă 3,6 lei. Iar astfel de scumpiri nu sunt doar în județul Gorj. În presa națională a apărut informația potrivit căreia un kilogram de "roșii oltenești" se vinde cu 65 de lei, într-o piață din Alba. 

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: