Post de manager, scos la concurs

Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan” din Rovinari „caută” manager! Postul a fost scos la concurs, iar acum se așteaptă dosarele candidaților care doresc să ocupe cea mai înaltă poziție în echipa de conducere a unității medicale.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Orasenesc „Sf.Stefan”, Rovinari în perioada 08.04.2024-22.05.2024. Acesta se va desfășura în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite in anuntul de concurs,etapa eliminatorie și etapa de sustinere publica si de evaluare a proiectului de management.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 08.05.2024.

Candidații interesați de acest post de conducere trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care: să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului sănătății, absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii. 

De asemenea, se cer cel puțin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată. 

Vizualizări: 2,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: