Patru tineri în arest. Au tâlhărit fete aflate la "produs" în Târgu Jiu - VIDEO

Patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani au fost reținuți vineri pentru 24 de ore, fiind suspectați că sunt autorii unor tâlhării care au avut loc în noaptea de 23/24 iunie la Târgu Jiu. Suspecții sunt din Târgu Cărbunești și Târgu Jiu și au intrat în locuințele închiriate de tinere venite din alte colțuri ale țării, pe care le-au jefuit. Una dintre ele, speriată, a sărit de pe balcon, de la etajul I, ajungând la spital cu multiple fracturi.

 

Scene ca în filme în noaptea de 23/24 iunie la Târgu Jiu. Un grup de patru tâlhari, echipați cu mănuși și măști de protecție, a intrat într-un apartament închiriat în cartierul 9 Mai, de trei tinere din Giurgiu. Potrivit unor surse, este vorba de tinere care practică prostituția și se mută din oraș în oraș. Acestea ar fi fost deposedate de suma de 800 de lei.

În apartament erau trei tinere de 20, 24 și 30 de ani. Tâlhăria a avut loc în jurul orei 22.30. Cea mai tânără dintre ele a sărit de la balcon, de la etajul I, și a sunat la 112. "Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului", a transmis atunci IPJ Gorj.

În aceeași seară, în jurul orelor 22.50, polițiștii au fost sesizați, tot prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov, despre faptul că, în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin bruscarea sa, i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

Cei patru urmează sa fie prezentati sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Galerie foto




Vizualizări: 6,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: