Parc de joacă pentru copii, cocina adulților. Cine greșește?!

Un târgujian a postat pe pagina de socializare fotografii cu un loc de joacă din Preajba, localitate componentă a muncipiului Târgu Jiu. Ambalaje, doze de suc, hârtii, toate aruncate în spațiul de joacă, iar coșul de gunoi dădea peste. O adevărată cocină în care se joacă copiii. 

Târgujianul acuza municipalitatea pentru că nu ar fi ridicat gunoiul și nu ar fi făcut curățenie de câteva săptămâni. Pe de altă parte, au fost și târgujieni care i-au scris acestuia că este și vina oamenilor care au adus locul în asemenea hal. 


”Nu vreau să fiu rea, dar aici ar trebui sesizată poliția locală să dea amenzi celor care își bat joc de locurile de joacă pentru copii. Dacă există un grafic de ridicare a gunoiului și nu este respectat, atunci trebuie sesizată edilitara. Dar la ce mizerie este acolo .. nu cred că ține doar de cei de la Edilitara”, a scris o târgujiancă.


Nota redacției: Cu certitudine autoritățile pot face mai mult, însă dacă fiecare ne luăm gunoiul la plecare de la locul de joacă le dăm o lecție bună copiilor. Dacă credem că așa transmitem autorităților că vrem să trăim într-un oraș curat și în care administrația să țină seama de dorința locuitorilor, tocmai au înțeles fix pe dos. Putem cere materiale mai bune la locurile de joacă, echipamente de calitate și diverse, mai multe coșuri de gunoi poate, dar nu putem cere să vină un angajat al primăriei să măture după noi.

Voi ce credeți? 

Galerie foto



Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: