Om al străzii găsit mort într-o mașină

Update: ”La data de 11 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, se află într-un vehicul în curtea unei clădiri dezafectate din municipiu și nu prezintă semne vitale. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, acesta având vârsta de 71 de ani și fără un domiciliu stabil. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Știre inițială: Un om al străzii a fost găsit mort într-o mașină abandonată, în municipiul Târgu Jiu. La fața locului s-au deplasat autoritățile.

Din primele informații, trupul neînsuflețit a fost identificat într-o mașină aflată în incinta IDP Gorj, întreprindere subordonată Consiliului Județean Gorj. Bărbatul avea 71 de ani.

”Persoana este cunoscută și era un consumator de băuturi alcoolice, care a fost transportat de mai multe ori la UPU, prin serviciul de ambulanță 112. Trupul se află în incinta sediului IDP, într-o mașină pe care nu o mai foloseau”, a transmis șeful Poliției Locale Târgu-Jiu, Florin Băluță.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj a declarat că nu se cunosc detalii despre acest caz.

Vizualizări: 3,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: