O femeie a înscenat sinuciderea iubitului ei pentru a-i moșteni averea

O femeie din Australia care a înscenat sinuciderea partenerului de viață pentru a-i moșteni averea a uitat să-și „șteargă” toate urmele, iar acum a fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru crimă.

Natasha Beth Darcy, acum în vârstă de 46 de ani, l-a sedat și gazat pe Mathew Dunbar, 42 de ani, pe 2 august 2017. Acesta a fost găsit mort în pat, în casa lui din orașul Walcha. Iubita lui a aranjat scena crimei în așa fel încât să pară că a fost vorba de o sinucidere, însă a scăpat din vedere câteva un detaliu esențial, care a dat-o ulterior de gol.

Femeia a căutat pe Google cum să comită crima perfectă. Anchetatorii i-au descoperit la percheziția informatică căutări precum păianjeni roșii ucigași, ciuperci mortale și sintagme precum „cum să comiți o crimă”, a spus procurorul Brett Hatfield, portrivit The Guardian.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, pe un site de întâlniri, dar în scurt timp Natasha Beth Darcy a început să facă presiuni asupra iubitului ei pentru ca acesta să-și schimbe testamentul, iar ea să fie singura moștenitoare a proprietății de de 3,5 milioane de dolari.

Vizualizări: 2,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: