Nu l-au convins să renunțe la grevă

Omul de afaceri Cosmin Bloancă se află pentru a doua zi în greva foamei, în fața Prefecturii din Târgu Jiu. Acesta a rămas cu un prejudiciu de 300 de mii de euro după ce i s-a dat foc la casă și i s-au furat multe bunuri de valoare. Printre acestea, un seif cu tot cu bani.

Afaceristul e stabilit în Londra, dar a venit acasă și vrea să tragă un semnal de alarmă. La aproape un an de la jaf, ancheta nu a avansat deloc. Nu se știe cine sunt autorii.

Incendiul a avut loc în noaptea de Revelion. Cosmin Bloancă nu era acasă. Era în Maramureș la o pensiune când a fost sunat de un vecin că are casa în flăcări. “Am primit un telefon de la un vecin. Am văzut că este casa în flăcări. Se aprinsese şi casa vecinului din partea dreaptă. Ştiind că e un om bătrân, l-am trimis să meargă să ia extinctoare şi să-l stingă pe vecin. Nu m-am mai gândit la mine”, a spus bărbatul. 

Omul de afaceri a protestat ieri, împreună cu soția sa, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu.

Acesta a fost chemat la poliție, unde el și comandantul au purtat o discuție, dar nu a fost convins să renunțe. Bărbatul susține că nu a primit niciun argument solid.

Acesta protestează și azi. Nu renunță la grevă.

Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: