Noua sesiune Rabla Plus începe pe 19 august

Românii își pot cumpăra din nou mașini electrice cu vouchere de la stat. Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) informează că, începând de luni, 19 august, va demara o nouă rundă de înscrieri pentru Programul Rabla Plus.

Noua sesiune a acestui program sustenabil include persoane fizice, entități juridice, unități administrativ-teritoriale, precum și instituții publice. De asemenea, conform AFM, cetățenii pot merge la producătorii autorizați pentru a parcurge pașii necesari înscrierii în program.

Pe de altă parte, persoanele juridice au posibilitatea de a încărca documentele cerute în sistemul online. Acest lucru se poate face numai în limita fondurilor disponibile.

Pentru a treia etapă de înscrieri, Programul Rabla Plus alocă câte 100 de milioane de lei pentru persoane fizice, entități juridice, unități administrativ-teritoriale și instituții publice.

Prin intermediul Programului Rabla Plus, cei care vor o mașină electrică pot obține un ecotichet pentru achiziționarea unui vehicul nou. Procesul se îndeplinește în schimbul casării unui autovehicul vechi.

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: