Motru: Scrisori pentru Moș Crăciun

Veste bună pentru copiii motrenilor. Marți, municipiul va îmbrăca straie de sărbătoare și copiii vor primi darurile pe care le-au cerut Moșului. Au pus scrisori în cutia lui Moș Crăciun din Piațeta Primăriei. 

“Grăbiți-vă și trimiteți scrisoarea Moșului dacă nu ați făcut-o până acum. Marți, 5 - 12 - 2023 se deschide cutia Moșului din Piațeta Primăriei și 5 scrisori extrase vor fi  onorate de Moș Crăciun prin intermediul domnului primar, iar restul scrisorilor cu ajutorul spiridușilor vor ajunge la Moș Crăciun pentru a primi cele solicitate de voi dragilor.

Să nu uitați să treceți adresa ori nr. de telefon pentru a putea ajunge Moșul la timp la voi, dragi copii! Ne vedem marți începând cu ora 16:30 în parcul din fața Primăriei unde împreună vom aprinde bradul și luminițele din Municipiu. 

În acest an aprinderea iluminatului festiv se va face de către eleva cu media cea mai mare la bacalaureat (9,86) Rușeț Alina Maria Nicoleta. Multe surprize și voie bună marți”, anunță autoritățile din Motru.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: