Motru: Scandal început în trafic, încheiat la Poliție

Doi șoferi din Motru au fost implicați, miercuri, într-un scandal în trafic. În primă fază, s-au certat pe un loc de parcare. Apoi, unul dintre ei a vrut să se răzbune și a lovit cu mașina celălalt autoturism care era parcat pe o stradă din municipiu. Problemele nu s-au terminat aici, căci la Poliție a sunat și un pieton să anunțe că a fost lovit de o mașină și că șoferul a fugit de la locul accidentului. Polițiștii au descoperit că acesta era chiar unul dintre cei doi șoferi care s-ar fi certat pe locul de parcare.

Polițiștii motreni au dechis un dosar penal să elucideze speța.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitate, cu privire la faptul că autoturismul său, care era parcat pe strada Tineretului din Motru, a fost implicat într-un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Motru, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, ar fi lovit intenționat autoturismul parcat, pe fondul unui conflict generat de dreptul de utilizare, pe care l-a avut cu apelantul.

În contextul cercetărilor inițiale, un alt bărbat a susținut faptul că a fost lovit de unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, solicitând un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere și părăsirea locului accidentului, întrucât, ulterior sesizării inițiale a evenimentului și până la primirea sesizării privind fapta de vătămare corporală din culpă, autoturismul în cauză a fost mutat de la fața locului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: