Motociclist lovit de mașină

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu. O motocicletă și un autoturism sunt implicate. 

Din primele informații, în urma impactului, atât motociclistul cât și șoferul autoturismului au fost grav răniți. 

"Ambele victime au fost transportate la spital", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

IPJ Gorj: "La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic despre faptul că pe strada Victoriei, din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un localnic de 71 de ani, conducea un autoturism, pe strada menționată mai sus, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, care circula dinspre centrul municipiului către localitatea Romanești, fiind acroșat de către acesta. 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 18 ani și rănirea ușoară a conducătorului auto.

În  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă".

Paul Gabriel Melinte este tânărul motociclist, în vârstă de 18 ani, care se află în aceste momente la spitalul din Târgu Jiu, starea sa fiind critică. 

actualizare: Un alt accident, tot cu un motociclist implicat, a avut loc pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: