Conflict violent între vecini, la Suseni

Polițiștii au intervenit, ieri seară, în satul Suseni, comuna gorjeană Runcu, după ce un scandal a izbucnit între doi vecini.

Din primele informații, conflictul a avut loc între doi bărbați, de 52 și 41 de ani, pe fondul consumului de alcool și al zgomotului excesiv provocat de muzica venita din curtea unuia dintre aceștia. 

Bărbatul de 52 de ani l-ar fi agresat pe cel de 41 de ani în timpul acestei dispute.
Situația s-a agravat ulterior, când fratele bărbatului de 52 de ani a lovit victima cu autoturismul în momentul în care aceasta se afla pe partea carosabilă, alături de soția sa.
Intervenția a fost rapidă, iar la locul incidentului au fost trimise patrule de ordine publică și echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au reușit să aplaneze conflictul. Bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital de către o ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale. Soția acestuia a declarat ulterior că și ea a fost acroșată de autoturism și a solicitat asistență medicală.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au informat un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru a lua măsurile legale necesare.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbatul de 56 de ani, fratele bărbatului de 52 de ani,  pentru tentativă de omor calificat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propuneri legale.

De asemenea, au fost extinse cercetările și față de alte șase persoane implicate în incident, cu vârste între 21 și 51 de ani, care sunt investigate pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice. Acestea au fost, de asemenea, reținute pentru 24 de ore.
Bărbatul de 41 de ani, victima accidentului, rămâne internat în spital, iar în cazul său se vor lua măsuri ulterioare.

Poliția continuă să investigateze circumstanțele incidentului și să ia toate măsurile legale necesare.

actualizare: În urma incidentului de la Suseni a fost reținut un bărbat de către procurori din cadrul PT Gorj, iar față de restul de șase implicați în conflict a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, de către polițiști. Dintre cei 6 reținuți de polițiști, față de cel aflat în spital urmează a fi luate măsuri în urma externării. Deci, în total au fost introduse efectiv în arest 6 persoane.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: