Caprină rănită, găsită pe o stradă din Târgu Jiu

Autoritățile din Gorj au intervenit astăzi pentru salvarea unei caprine rănite, pe care au găsit-o în apropierea unui restaurant din Târgu Jiu. A fost identificat și proprietarul animalului, care s-a angajat să contacteze un medic veterinar.

"În urma unei sesizări, ne-am deplasat în orașul Târgu Jiu, pe terasa restaurantului Rebecca, împreună cu Biroul pentru protecția animalelor din cadrul IPJ Gorj, cu privire la un exemplar caprin care prezintă o plagă la nivelul pieptului.  La fața locului s-a constatat că exemplarul caprin, femelă, rasă metis, prezintă o plagă deschisă la nivelul pieptului, infectată cu larve de muște", a transmis Luis Popa, șeful Serviciului public pentru protecția animalelor Gorj.

Luis Popa spune că va verifica starea de sănătate a animalului, peste câteva zile. "Exemplarul caprin fiind identificat prin crotal, s-a procedat la identificarea proprietarului care a venit la fața locului și a revendicat animalul, alături de medicul de circumscripție. Propietarul și-a luat angajamentul că îi va oferi tratamentul medical veterinar de care aceasta are nevoie. În zilele următoare colegii mei vor merge să vadă dacă propietarul își respectă angajamentul luat", a spus Popa. (A.M.)

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: