Miros puternic de gaz. Trei oameni au murit!

Descoperire cumplită aseară într-un bloc din Bistrița. O tânără și părinții ei au fost găsiți fără suflare în apartamentul lor după un apel la 112 care anunța un miros puternic de gaz.
 

Alarma a fost dată aseară de o vecină care, speriată că soțului ei i s-a făcut rău, a sunat la 112 și a spus că simte un miros puternic de gaz. Ajunși la fața locului, pompierii au început evacuarea oamenilor din bloc. Tânără de 27 de ani și părinții ei, de 50 și 51 de ani, au fost găsiți fară suflare în apartamentul lor aflat la etajul 1.

Marius Rus purtător cuvânt ISU: „Valorile de gaz erau foarte ridicate în apropierea apartamentului, unde au fost găsite trei persoane fără semnale vitale. Ulterior pompierii au procedat pentru evacuarea și aerisirea spațiului din casa scări, respectiv din apartamentul în cauză”.

Vecină: „Ne-au evacuat că vecinii de la unu nu au mai răspuns la telefon, vecinii de la doi au fost foarte bolnavi și au mers la spital și nu știau de ce.”

Surse din anchetă vorbesc despre un dispozitiv necorespunzător instalat în centrala termică din locuința victimelor, montată în balcon.

Cristian Dudașu șef de centru al companiei de gaze: „ Am oprit gazul pentru siguranță, vom continua cu verificări în apartamente să nu fie probleme și vom da pe rând drumul la furnizarea gazului acolo unde nu sunt probleme”.

Oamenii au putut intra în case după aproape două ore. După cum povestesc vecinii, cei doi soți și fiica lor erau stabiliți în Spania, însă ar fi chemat pe cineva să verifice periodic centrala termică.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: