Meniul de Paşte al bolnavilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu
Cu ocazia sărbătorilor pascale, pacienții care vor fi internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea parte de un meniu special.
Meniul este gândit în așa fel încât bolnavii să aibă în farfurie produse specifice acestei perioade.
La micul dejun, pacienţii vor avea parte și de un ou roșu pe lângă meniul obișnuit.
La prânz, pacienții vor fi serviți cu friptură de pui, sarmale și cozonac, dar și ciorbe în funcție de regimul alimentar pe care îl urmează (supă de zarzavat cu aripi de pui, ciorbă de zarzavat cu oase, dreasă cu smântână și ou, ciorbă a la grec etc).
Bolnavii mai au în meniul de Paște și friptură de pui cu piure de cartofi, piept de pui cu pilaf orez, friptură de porc cu piure de cartofi, gogoșari murați, pulpă de vită și cartofi ungurenești etc.
Fructele sunt și ele în meniu (portocale, mere). În funcție de regimul caloric recomandat de medicul curant, pacienții primesc masa zilnică (regim cardiac, desodat, diabet zaharat, regim comun etc).