Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Medinţu: Am schimbat strategia de vânzare a energiei

După mai bine de şase luni, conducerea CE Oltenia a cedat şi a schimbat strategia de vânzare a energiei, în sensul că face ce au făcut şi cei dinaintea lor, care au reuşit să obţină contracte bilaterale.

CE Oltenia a scos pe OPCOM pachete de energie la preţul de 175 şi 184-185 de lei. Nu a vândut niciunul cu 175 de lei, dar a vândut două cu 184 de lei. Pe 26 iulie va fi o nouă licitaţie, tot cu 184 de lei. „Noi am scos nişte pachete cu 175 de lei pe o lună de zile, dar problema e că nu s-a găsit cumpărător. În schimb am vândut două pachete până la sfârşitul anului, la preţul de 184, unul de 20 unul de 50 de MWh“, a declarat Medinţu. Acesta spune că nu a scăzut costul pe MWh, dar s-a hotărât să scadă preţul pentru a intra în piaţă. În plus, spune Medinţu, în final, preţul va trece de 200 de lei, calculând şi serviciile de sistem. „Nu a scăzut costul, am schimbat puţin strategia. Vindem mai ieftin pentru că în final preţul pe MW va fi tot de 200 şi ceva de lei“, a explicat directorul de la Energie.

Acum, spune Medinţu, sunt în funcţiune şase blocuri, cu circa 1500 de MW putere medie orară.„Ştiam că o să vină şi rândul nostru, de fapt de câteva zile se vede că partea de hidro a cam terminat resursa pe firul apei“, spune Aurel Medinţu.

Până acum, conducerea CEO a încercat să încheie contracte decât în condiţii de eficienţă, adică cu peste 190 de lei, atât cât este preţul reglementat pe megawatt.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: