Market Profi și la Tismana. Când se deschide!

Primul market Profi din orașul Tismana va fi inaugurat la sfârșitul lunii august. Acesta va funcționa în zona centrală a orașului, în vecinătatea dispensarului. Prin inființarea acestui magazin, zece cetățeni din zonă și-au găsit un loc de muncă.

Reprezentanții Profi Rom Food au mers la Tismana pentru a recruta personalul necesar pentru deschiderea noului market. În momentul de față se lucrează la construcția viitoarei unității de alimentație publică. Autoritățile locale spun că cel puțin zece localnici și-au găsit un loc de muncă la magazinul care va fi deschis în localitate. „Au început lucrările, sunt în faza de elevație, zidăria. Este vorba de o suprafață de 800 de metri pătraţi, pe un teren aflat, cred eu, la 100 de metri de centrul civic. Profi va veni în chirie, doar folosesc clădirea, au proiecte tip. Ziceau că la sfârșitul lunii august doresc să deschidă magazinul”, a declarat Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.

Cei de la Profi nu ar fi recrutat lucrători doar pentru marketul din Tismana, ci și pentru alte magazine proprii din alte zone ale țării, acolo unde înregistrează deficit de personal. „Au fost vreo 52 de doritori să se angajeze la acea selecție. Până acum, rezultatele nu ni le-au transmis. Au avut nevoie și de lucrători la alte magazine din țară, în special pentru zona de vest a țării. Au probleme cu personalul. Li se ofereau, pe lângă cazare gratuită, și bonuri de masă, dar și un transport gratuit pe lună, să vină acasă. Au avut nevoie de 11 salariați pentru acele magazine. Este un lucru foarte bun că se deschide acest market Profi”, a precizat primarul din Tismana.

În ultimii ani, au fost deschise magazine tip Profi în mai multe localități din județul Gorj.

Vizualizări: 4,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: