Maioneza de post: cum faci ca sa iti iasa la gust fix ca maioneza cu ou
Maioneza de post: secretul ca sa iti iasa la gust ca maioneza cu ou. Nu o sa iti dai seama de diferenta.
Maioneza este foarte folosita in bucataria romaneasca, fiind un preparat de baza pentru multe mancaruri. In post ajunge insa sa nu mai fie la fel de populara, din cauza faptului ca multa lume nu stie ca se poate face si fara oua.
Iata cum sa faci maioneza de post care sa aiba un gust identic cu maioneza cu ou.
Reteta de maioneza de post
Reteta de maioneza de post este gata in aproximativ 40 - 45 de minute. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: doi cartofi, suc de lamaie, o lingura de mustar, ulei de masline si sare.
Incepe prin a curata cartofii de coaja si a-i pune la fiert in apa in care ai adaugat si un strop de sare. Trebuie sa ii fierbi timp de aproximativ 30 de minute, dupa care sa ii lasi la racit.
Maioneza de post: vezi aici cum sa faci maioneza de post care sa aiba acelasi gust cu maioneza cu ou.