Incredibil! Romanescu îi face dobitoci pe consilierii locali

Consilierii locali din Târgu Jiu au fost jigniți de primarul Marcel Romanescu, într-o emisiune la Gorj TV. “Dobitoci”, așa i-a catalogat Romanescu pe cei aleși de târgujieni în Consiliul Local Târgu Jiu.

“Ca să nu mai am dobitoci în consiliul local, investesc în continuare în şcoli. Eu mi-aş dori ca, în patru ani de zile, în Consiliul Local de la Târgu Jiu, peste patru ani de zile, că e greu acum, după viitoarele alegeri, peste patru ani să am și eu consilieri cum sunt la Cluj, cum sunt la Alba, cum sunt la Timișoara”, a spus Romanescu.

Dincolo de faptul că Romanescu a spus deja că își mai dorește un singur mandat, deci peste patru ani nu va mai fi primar, limbajul este unul de netolerat la acest nivel. De altfel, adversarii politici l-au taxat deja.

Ciprian Florescu, posibil candidat al PSD pentru Primăria Târgu Jiu la alegerile din vară, îi cere lui Romanescu să își ceară scuze. “Eu nu vă cer demisia. Mai sunt câteva luni și o să vină iar lumea la vot. Eu VĂ ROG să ieșiți public și să vă cereri scuze tuturor târgujienilor care au votat în 2016 la alegerile locale. Frumos ar fi să vă cereți scuze și consilierilor municipali. De toate culorile politice. Nu aveți dreptul să jigniți cetățenii urbei. De doi ani jumate sunteți primarul lor. Sau încă nu ați aflat? Drept este că nici noi, dacă e să ne luăm după ce ați făcut”, a scris Florescu duminică pe pagina de socializare. (R.S.)

Vizualizări: 2,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: