Incertitudini la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Nu toşi baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor mai reveni din toamnă la echipa de Ligă Naţională din Târgu Jiu. Majoritatea străinilor au plecat sau nu au dat încă un răspuns dacă vor mai reveni la echipă.

Noul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin va aduce la CSM Târgu Jiu numeroase modificări în lot faţă de sezonul recent încheiat. Chiar dacă oficialii clubului au demarat campania de prelungire a contractelor, nu toţi jucătorii au răspuns pozitiv propunerilor clubului, în special jucătorii străini alegând să plece. Americanul Malik Morgan  este unul dintre baschetbaliştii deja plecaţi, acesta semnând deja un contract cu o echipă din Cehia. Nici Brandon Sly nu vrea să mai rămână la CSM Târgu Jiu şi nu se ştie ce va alege Carl Dylan, căruia i s-a propus deja un nou contract dar nu a dat un răspuns. Un răspuns pozitiv este aşteptat şi de la Porter Troupe pe care gorjenii l-ar dori şi în echipa tehnică.

O certitudine este faptul că Titus Nicoară nu va mai reveni la Târgu Jiu pentru că s-a înțeles deja cu Steaua. „Din păcate, l-am pierdut deja pe Titus, care a semnat cu Steaua. Vrem să păstrăm juniorii și românii care au fost la noi în echipă. Sper ca Porter să rămână, avem discuții cu el și va decide dacă va sta aici sau nu. Din sezonul viitor, o să luăm doar 5 străini, nu 6. Am încercat să ținem câțiva jucători. Malik Morgan a fost unul dintre ei, dar a semnat în Cehia. Lui Carl Dylan i-am propus un contract, dar el este la primul an peste ocean, a ieșit din colegiu, și testează piața. Ne așteptam, e un lucru firesc. Brandon Sly nu ar fi tentat 100% să revină. A avut ceva probleme de adaptare și asta s-a văzut, inclusiv la unele meciuri. Nici Ahmed nu o să mai revină. Cred că este un sentiment reciproc aici, deși era un jucător care mereu dădea 100%. Prima oară ne axăm să terminăm lista cu românii, să știm exact ce poziții completăm cu străinii”, a precizat expertul sportiv Adrian Roșu la Accent Tv.

CSM Târgu Jiu a anunţat până acum doar două prelungiri de contracte, ale jucătorilor Camil Berculescu și Andrei Gheorghe.

Galerie foto


Vizualizări: 459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: