Imagini cumplite la Padeș. A fost adusă acasă tânăra ucisă în Timișoara

Durere fără margini în Padeș. A fost adus acasă sicriul cu trupul neînsuflețit al Andreei, studenta la Medicină ucisă de iubit într-un apartament din Timișoara. Sute de localnici au venit cu flori și lumânări. 

Rude, prieteni, vecini, sute de oameni i-au adus un ultim omagiu tinerei de 21 de ani despre care spun că a fost un elev model, un copil cuminte și o tânără care visa să devină medic. "Ea visa să devină medic de mică și să ajute oamenii. Și uite de ce nenorocire avu parte", a spus o femeie. "E ceva îngrozitor ce i s-a întâmplat. Noi nu știm prea multe despre relația ei cu acel băiat. Știm că era un copil model, floarea familiei și acum e toată comuna în doliu", e mărturia altei femei. "A fost un șoc pentru toată lumea. Încă suntem în faza de negare. Nu ne vine să credem că s-a întâmplat așa ceva", a spus o tânără care a venit să aprindă o candelă pentru Andreea. 

Adrian Morega, tatăl fetei, spune că nu știa nimic de tânărul care i-a omorât singurul copil: „El era coleg cu colega ei de facultate. Am înțeles că el voia și a ea a zis că o să-i spună, nu vrea să aibă o relație. Cred că i-a spus acum, i-o fi spus și...”

A început o ceartă violentă între ei, iar Mirel a început să o lovească. În încercarea de a scăpa de el, Andreea l-a zgâriat pe față și a rupt clanța ușii de la cameră. Agresorul a atacat-o în repetate rânduri cu un cuţit. Când a văzut că nu mai respiră, a aşezat-o pe pat, a curăţat petele de sânge, şi-a schimbat hainele şi a plecat acasă, în judeţul Caraş Severin. De acolo l-au ridicat anchetatorii, iar în maşina lui au găsit hainele pe care le-a purtat în momentul crimei. Tânărul a fost arestat și riscă ani mulți în spatele gratiilor. 

Galerie foto



Vizualizări: 7,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: