I-au respins candidatura la primăria Târgu Jiu. A refăcut dosarul

Marian Ciofîcă, candidat independent la funcția de primar în Târgu Jiu, a fost respins de către Biroul Electoral de Circumscripție Municipală, în urma constatării că documentele depuse nu respectau cerințele impuse. În doar patru zile acesta a refăcut dosarul, a strâns 1180 de semnături, iar acum așteaptă rezultatul.

Managerul regional al Lidl România trebuia să strângă din nou semnături pentru a-și putea depune candidatura. Rezultatul îl va afla în 24 de ore.

”Le-am strâns în patru zile. A fost un efort depus de la nouă dimineața la nouă seara, o muncă pe care am făcut-o alături de echipa mea și, bineînțeles, cu cetățenii din municipiul Târgu Jiu care mi-a oferit încrederea necondiționată. În momentul de față am strâns 1180 de semnături plus o rezervă pe care nu am mai adus-o, am păstrat un caz de contestație. cu siguranță acum sunt în regulă, însă rămâne să vedem rezultatul comisiei în 24 de ore. Cu ambiție și perseverență le pot face de 10 ori, fără nicio emoție. Mi-am luat o marjă de timp, sunt mult mai rapid și mult mai vigilent acum. Cetățenii mi-au arătat sprijin și suport în demersul strângerii semnăturilor”, a spus Marian Ciofîcă la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: