Hoții care au sustras banii din mașina tânărului decedat în accident la Novaci, reținuți

Trei persoane, doi din Dâmbovița și unul din Tismana, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind acuzate de furt calificat, după ce ar fi furat 20.600 de lei din mașina unui tânăr de 20 de ani din Novaci, care a decedat într-un accident rutier, pe 15 septembrie.

Pe 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au continuat cercetările legate de furtul sumei de 20.600 de lei dintr-o mașină implicată într-un accident rutier în Poienari, la data de 15 septembrie. În acest context, au identificat trei bărbați, cu vârste de 25, 30 și 31 de ani, doi din Dâmbovița și unul din Tismana, precum și o femeie de 33 de ani din comuna Mătăsari, bănuiți de comiterea faptei. Polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați pentru 24 de ore și i-au plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, sub acuzația de furt calificat. Totodată, suma de 20.600 de lei a fost recuperată integral și returnată victimei. Cercetările continuă pentru stabilirea completă a circumstanțelor, a transmis luni Poliția Gorj.

Pe 15 septembrie, poliția din Novaci a fost sesizată de un bărbat de 48 de ani, care a raportat că, în cursul nopții, fiul său de 20 de ani a fost implicat într-un accident rutier fatal, iar imediat după producerea accidentului, suma de 20.600 de lei a fost furată din mașină de persoane necunoscute.

Vizualizări: 2,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: