Hoți de panouri solare, prinși și reținuți în urma perchezițiilor

Poliția Orașului Novaci a fost alertată de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din București, cu privire la furtul mai multor panouri solare din casa sa de vacanță situată în Zona Turistică Montană Rânca.

După investigații, polițiștii au stabilit că infracțiunea a avut loc în perioada 18 august - 3 septembrie, când persoane necunoscute au pătruns în locuința de vacanță a bărbatului. Hoții au forțat ușa de acces și au spart o fereastră, sustrăgând acumulatori de la panourile fotovoltaice, electrocasnice, corpuri de iluminat și ustensile de bucătărie.

Prejudiciul estimat în urma furtului se ridică la 28.000 de euro și nu a fost recuperat integral.

La data de 9 septembrie, polițiștii au desfășurat patru percheziții domiciliare în Petroșani și Deva, județul Hunedoara, și au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva, precum și comuna Prigoria, județul Gorj, drept suspecți.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt suspectați de comiterea infracțiunii de furt calificat. Ancheta este în desfășurare, iar poliția depune eforturi pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților și recuperarea completă a prejudiciului.

Galerie foto


Vizualizări: 2,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: