Handbalistele CSM Târgu Jiu merg ceas spre al doilea obiectiv

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a celui de-al doilea obiectiv, acela de a termina neînvinse acest sezon. Într-un meci disputat la Timișoara, CSM Târgu Jiu a înregistrat marţi cea de-a 18-a victorie consecutivă din actuala ediție de campionat.

CSM Târgu Jiu și-a respectat statul de favorită în confruntarea cu echipa Universității de Vest din Timișoara și s-a impus fără probleme cu scorul de 28-20.  CSM Târgu Jiu a fost echipa care a deschis seria golurilor în partida de pe Bega, prin Ira Zinatullina. Debutul de meci a fost unul echilibrat în care s-au marcat doar două goluri, câte unul de fiecare tabără. Prima parte a jocului a fost destul de echilibrată iar scorul la pauză era 16-11 pentru CSM Târgu Jiu. Debutul reprizei secunde a fost unul bun pentru CSM Târgu Jiu, care a punctat din nou prin Ira Zinatullina, Bianca Chiriță și Bianca Stanca, iar gorjencele și-au majorat diferența la +7. Meciul a fost dominat în continuare de handbalistele din Târgu Jiu care s-au impus cu scorul de 28-20 şi au reuşit a 18-a victorie din acest sezon.

Ira Zinatullina și Bianca Chiriță, ambele cu câte 5 goluri, au fost cele mai bune marcatoare pentru gruparea gorjeană.

După deplasarea din Banat, CSM mai are de jucat cu Gloria Bistriţa II, pe teren propriu, pe 25 mai, iar în ultima etapă, pe 29 mai, cu CSU Reşiţa, în deplasare.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: