Gorj: O bătrână grav bolnavă nu merge la spital de grija animalelor

Gest extrem și totodată impresionant făcut de o bătrână din Gorj, din dragoste pentru animalele din curte. Tanti Ioana, așa cum o știu localnicii din satul Boboiești al comunei Ciuperceni, ar trebui să meargă la spital, dar nu are în grija cui să lase câinele, pisicile și câteva găini din gospodărie. 




Iubitorii de animale din Gorj nu au rămas indiferenți la povestea bătrânei și caută soluții să îi sară în ajutor. 


"Nevoie de ajutor pentru tanti Ioana, cățelul Bobiță și pisicile dânsei. 

Când culegea o mână de struguri ceva la operație i s-a rupt, iar acum pleacă la spital. Din cauza vârstei, nu se mai poate întoarce la casa bătrânească de o viață, acolo unde are găinile, pisicile și pe Bobiță.

Este foarte necăjită din cauza asta și amână vizita la spital căci nu are pe cine lăsa cu animalele. La Bobiță ține foarte mult, chiar vrea să asigure materiale pentru o cușcă și un sac de boabe pe lună. Haideți să îi oferim o mână de ajutor și să găsim o persoană care poate să îi ofere un colț de curte lui Bobiță și la pisicuțe.

Nu vrea bani, doar ajutor pentru animale. Locuiește singură" povestește Andreea Burcea pe pagina de socializare.


Apelul tinerei nu a rămas fără rezultat. Un medic veterinar din Târgu-Jiu s-a oferit să asigure hrana animalelor pentru câteva luni, dar se caută persoane care să preia animalele.

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: