Friptura de miel la tava. Cum pregatesti baitul pentru friptura

Friptura de miel la tava iese gustoasa si suculenta daca prepari un bait din suc de lamaie si sare.

Pentru masa de Paste in familie si nu numai, iti propunem pulpa de miel la tava. Se pregateste usor, dar trebuie sa ai rabdare pentru ca friptura sa se marineze aproximativ doua ore inainte de a o baga la cuptor.

Carnea de miel este pretentioasa, asa ca trebuie sa tii cont de anumite sfaturi daca vrei ca preparatul final sa fie pe masura asteptarilor tale. Ce greseli faci cand gatesti carne de miel vezi aici.

Friptura de miel la tava. Cum se pregateste pulpa de miel
Ingrediente pentru friptura de miel la tava:

1 pulpa de piel
50 g slanina afumata
4-5 catei de usturoi
sucul de la o lamaie
ulei
sare

Mod de preparare:

Pulpa de miel se curata bine de piele, se sterge cu un prosop de hartie. Il frecam cu sucul de lamaie, il saram, apoi il lasam la marinat aproximativ 2 ore.

Citeste pe wowbiz.ro cum se pregateste friptura de miel perfecta.

Vizualizări: 2,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: