Familii rămase sub cerul liber după incendiu. Primăria încearcă să le ajute!

Autoritățile din comuna gorjeană Scoarța s-au mobilizat să ajute familiile rămase fără locuințe. Trei case au fost mistuite de flăcări, duminică seara, în satul Budieni. Una dintre ele îi aparține unei angajate din cadrul primăriei. 

Nu se știe, deocamdată, de la ce a pornit infernul. Cert este că vântul a favorizat extinderea flăcărilor. În plus, într-una dintre case erau depozitate materiale care au luat foc rapid. Printre acestea, și multe haine. Flăcările s-au extins rapid la o mansardă din lemn. 

În total, trei case au fost distruse. "Dormeam și auzirăm aici în spate și aveam camera asta care bătea încolo și ardea de aici din spate, eu mă urcai pe acoperiș cu furtunul meu, dar ce să mai, mă băgai pe acoperiș, nu avusei nicio putere, se alese praful de toată munca mea", a spus proprietarul uneia dintre casele distruse, la Pro TV. 

"N-are ce să se mai salveze, animale moarte, porci, capre, și în case, totul e distrus”, a spus o vecină. 

Autoritățile locale s-au mobilizat și urmează să sprijine familiile rămase sub cerul liber. "Dezastru, efectiv e daună totală la familia cu cele două case, cu animale, plus vecinii, colega noastră de la primărie, care trebuie ajutată, aceste familii trebuie ajutate", a spus primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: