Excursie organizată de autoritățile locale pentru 300 de vârstnici

Autoritățile locale din comuna Bălănești au decis să-i cinstească pe bătrâni într-un fel mai aparte. Cu ocazia ”Zilei Vârstnicilor” se organizează o excursie pe ruta Bălănești— Mănăstirea dintr-un Lemn- Râmnicu Vâlcea- Mănăstirea Curtea de Argeș și retur. Plimbarea se va încheia cu o masă festivă la un restaurant din Târgu-Jiu.

Aproximativ 300 de bătrâni din comuna Bălănești au dat curs invitației autorităților locale de a participa la excursia organizată în data de 7 octombrie.

”Noi am decis la nivel local să marcăm ”Ziua Vârstnicilor” cu o excursie pe un traseu bine stabilit. Am invitat toți vârstnicii din localitate însă au decis să se înscrie numai 300.  Nu am ales la întâmplare acest traseu, iar Mănăstirea Curtea de Argeș să zic așa are o ”soră mai mică” la noi în comună, o biserică construită cam în același stil și aceiași arhitectură, numai că mai mică. Cei mai bătrâni din comună nu au vrut să meargă pentru că este u traseu mai lung și este obositor, mai ales că se vizitează și Mănăstirea dintr-un lemn și Râmnicu Vâlcea”, a  precizat primarul din comuna Bălănești, Ovidiu Pungan.

Excursia vârstnicilor din Bălănești se va încheia cu o masă festivă organizată la un restaurant din Târgu-Jiu. ”La întoarcere o să mergem la un restaurant din Târgu-Jiu unde am organizat o masă festivă special pentru dumnealor. Avem și patru cupluri care anul acesta au împlinit 50 de ani de la căsătorie și vrem să le oferim câte o diplomă, o șampanie și un cadou, constând în suma de 500 de lei”, a mai adăugat primarul din comuna Bălănești.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: