Edilitara va muta stația de ciment. Motivul!

Vești bune pentru locuitorii din Târgu Jiu care au case în zona stației de ciment a societății Edilitara! În viitorul apropiat ei vor scăpa de disconfortul creat de producerea cimentului și asta pentru că societatea își va muta întreaga activitate într-o zonă industrială.

De anul viitor, stația de ciment societății Edilitara Public va fi mutată în zona CET. Asigurările vin chiar din partea reprezentanților acestei societăți, care afirmă că tot acolo se va încerca mutarea tuturor sectoarelor de activitate, inclusiv toate utilajele. Și legat de acestea din urmă există plângeri din partea târgujienilor pentru faptul că activitățile cu ele încep devreme și produc zgomot într-o zonă cu blocuri și case.

Producem foarte mult asfalt, unul de calitate pentru că altfel nu l-ar cumpăra și alții, însă acest asfalt se regăsește, în mare parte, pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Într-adevăr, în momentul de față stația se află într-o zonă în care produce disconfort pentru locuitorii din zonă. Stația de asfalt se află de mai mulți ani acolo, dar, între timp, au apărut locuințe mult mai aproape de acest punct, iar pentru anul viitor pregătim o mutare. Acum se află pe strada Mărgăritarului, înainte de intrarea în Romanești. Din partea primăriei municipiului Târgu Jiu am primit un teren în zona CET, unde s-a creat acea platformă, este o zonă industrailă, nu sunt case și nici nu cred că vor fi așa că nu va mai exista pericolul de a deranja locuitorii”, a afirmat Lucian Budulan, reprezentantul Edilitara Public, la Accent Tv.

Vizualizări: 2,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: