Echipa lui Nanu și Gugu, neînvinsă în acest sezon

Echipa antrenată de foștii panduri Ștefan Nanu și Dorian Gugu are un parcurs de invidiat în acest sezon. CSM Deva este pe locul 1 la final de 2022 fără nici un eșec în sezonul în curs.

Formația din Deva, pregătită de Ștefan Nanu, ajutat de Dorian Gugu, nu a pierdut în 15 etape nici un meci și a înregistrat 12 victorii și trei remize.

Chiar dacă simțea din vară că echipa CSM Deva va avea un parcurs solid în acest sezon, dată fiind pregătirea efectuată, Ștefan Nanu nu credea că atât de bine vor merge lucrurile și că elevii săi vor fi principalii favoriți la promovare la final de an. CSM Deva are ecart de cinci puncte față de locul 2, echipa din Filiași, și deja își face planurile pentru play-off-ul de promovare în Liga 2. ”Este al patrulea an de când sunt la Deva. Dacă în primul an am format o echipă, în acel campionat anulat în pandemie, în al doilea an o altă echipă, cu care am terminat pe locul 5, anul trecut am păstrat doar trei-patru jucători din acel lot și am alcătuit un nou grup.  În această formulă am terminat pe locul 2 și am mers la barajul de promovare. Am găsit calitatea pe care mi-o doream, în primul rând calitatea umană, în al doilea rând acești jucători au răspuns la ceea ce le-am cerut. În vară am păstrat toți titularii din sezonul trecut, acel prim 11, la care am adăugat niște transferuri reușite. Sincer, îmi doream un parcurs la fel de bun ca și cel de anul trecut. Să fim neînvinși nu, nu mă așteptam. După ce Reșița a trecut în altă serie și Pandurii s-a desființat, Jiul avea cel mai bun lot de jucători din seria noastră și era favorită. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, e treaba lor. Important este că noi suntem pe primul loc, după o luptă cu Filiașiul, o echipă omogenă, care a jucat un sfert de finală în Cupă cu Craiova. Am cedat primul loc în favoarea lor după ce am făcut două egaluri consecutive, la Petroșani și la Lupac, dar am făcut din nou rocada la meciul direct, unde a existat o motivația morală extraordinară a locului 1”, a spus antrenorul Ștefan Nanu, conform Sportul Hunedorean.

CSM Deva e prima în Seria 7 din Liga 3, cu 39 de puncte, la cinci puncte peste locul 2, ACSO Filiași, și la opt puncte de locul 3, Viitorul Șimian. Conform statisticii prezentate de liga2.ro, în 15 meciuri, CSM Deva are 12 victorii, trei remize și un golaveraj de 54 de goluri marcate și numai șapte primite.

Vizualizări: 716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: