Nu renunță și cere două milioane de euro de la Universitatea Craiova

Plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova a lăsat în urmă o serie de probleme pentru clubul oltean. Este vorba de litigii cu jucătorii pe care acesta i-a trimis la echipa a doua și care au apelat la comisiile FRf și cer despăgubiri.

Unul dintre exilații lui Mirel Rădoi a fost Sergiu Hanca, jucător care a cerut despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro de la Universitatea Craiova și încă nu a renunțat la intențiile sale. După plecarea fostului antrenor fotbalistul a fost reprimit la echipă și, chiar a și jucat în victoria cu 3-0 obținută în fața Chindiei, dar nu a renunțat la intențiile sale.

La finalul meciului cu Chindia, fostul fotbalist al lui Dinamo a evitat să dea informații suplimentare, însă a lăsat să se înțeleagă că nu a renunțat la demersul său. „Mă bucur că am reușit să facem un meci bun acasă, era important să legăm a doua victorie la rând. Cred că dacă am acumulat 38 de puncte, atât am meritat până acum. Va urma o perioadă de pregătire și apoi vom vedea ce vom face. Prefer să nu vorbesc despre subiectul ăsta (n.r. despre litigiu).Nu pot să vorbesc. N-am răspuns la această întrebare. Știu că ați vrea să știți mai multe detalii, dar nu pot. E o problemă între mine și club. Vom vedea ce va fi. Nu pot să vă spun, degeaba, n-ar fi fair-play nici față de mine, nici față de club”, a declarat Sergiu Hanca la interviurile de după acest meci.

Mihai Rotaru a anunțat anterior, la Digi Sport, că echipa sa este în litigiu cu doi jucători, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: